arkadaslar buraya bir iki sey yazicam bunu okumanizi rica ediyorum burasi bi sohbet dostluk arkadaslik yeri hic kimse gelip ben sunu istiyorum gelsin sunu istemiyorum gelmesin su kisiyi sevmiyorum banla ggibi istekleri olma luksiune sahip degildir .burda sevdigin insanda olabilir sevmedigin insanda muhattap olmazsin olur biter.
ha seni rahatsiz edici tavir ve davranislar sergiliyorsa bunu gorevli bir arkadasa iletmenis durumunda yada belirtmenis durumunda gereken islemin yapilcandanda emin olun .
palde uyelik sistemi vardir uyelik sisteminde uye olan arkadaslarimis ozel yazabilir ve uyelere ozel olan odalardan yararlana bilir.yani uyelere ozel olan odalara gelen misafirler giremes ve ozel yazamaz hic bi sekilde rahatsiz edemes.
Gorevli arkadaslar gorevlerini hic bir sekilde ozel isteklerine yani karsidaki insanin hic bir kabahati olmadan sirf ben seni sevmiyorum yada burda olmani istemityorum diye banpayamaz arkadaslar.Ozel isteklerine yani hic bir kabahti olmadan gereksiz yere insan banlayan gorevli arkadfaslarin gorevine son verilir bunuda belirtmek isterim.
burdaki amacimis bir aile ortaminda guzel bir dostluk kardeslik arkadaslik ortami kurmak ve bu ortamda keyifli dakikalar sohbetler etmek isteris . hic kimse bir diger kisinin hic bir sekilde huzunur kaciramas ve rencide edemes herkes saygi cercevesi icersinde sohbetini eder ve efendice gelir efendice gider ilerleyen zamanlarda gereken bilgileri ve uiyarilari formda yine yazicam arkadaslar simdilik bukadar tsk ler